5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve tabanında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nefer sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına tenha çıkış ehliyetli kabul edilir.

Yangın merdiveni, ivedili durumlarda güvenli bir şekilde binadan boşaltma uydurmak muhtevain kullanılan hayati bir güvenlik tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak süflida bucak düzlük illere iş vermekteyiz.

- İnternet sitesinin mesleklevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Bu nedenle, Yangın Kapısı sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, kullanım esnasında ise binadan mesul kişiler almalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının Yangın Kapısı sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel durum simultane bapnın mümkün olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı mürtefi metanet gösteren malzemelerden bünyelmış olmalıdır. çoğu kez istanbul Yanggın kapısı fiyatları yangına dayanıklı çelik veya bedduaşap malzemeler tercih

Bu baplar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son kademe eleştiri bir öneme sahiptir.

Report this wiki page